חושש מטעון באבחון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/12/2014 | 12:07 | מאת: בן

שלום אני בן 17 ואני כבר שנתיים סובל מחרדות ופחדים שמה אני פדופיל או שאולי נכנס בי דיבוק וכו אז אחרי שנתיים פסיכיאטר איבחן אותי כחולה OCD קשה והבעיה שלי עכשיו היא כבר שתי לילות רצופים שאני עוצם עיניים אני לט מצליח להירדם ואחרי כמה דקות אני מתחיל לשמוע קולות למשל כל של אמא שלי לכמה שניות ונפסק או של צלצול או שיר ואני מקבל חרדה שזה דופק מהיר סחרחורת ובחילה ואני מרגיש שאני בתוך חלום והמוח שולט על עצמו מה לחשוב מה יכולה להיות התופעה? וחשוב לציין שאני הרבה בלחץ לקראת הלילה ובמשך כל היום אני מתפקד היטב

אין אפשרות לאבחן בין בדיקה, נשמע שאתה סובל מאוד בלילות וכדאי לפנות לרופא לבדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה