הפסקת רספירדל באופן חד

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/12/2014 | 21:54 | מאת: זוהר

שלום רב, ביתי בת ה 9 הסובלת מתסמונת בלתי ידועה מקבלת מזה כשנתיים רספירדל. הגענו למינון קבוע כבר לפני זמן רב. בשבוע החולף ביתי חלתה בווירוס הקאות שבמסגרתו גם סבלה מחום גבוהה וסירבה להכניס כל דבר לפה. אי לכך במשך 4 ימים לא צרכה את התרופה באופן פתאומי. היום החלו תופעות זעם מחדש ואני חוששת לחזור ולתת לה את המינון אליו הגיע ישר. כיצד אני אמורה לחזור ולתת לה את התרופה? האם ניתן לחזור למינון המקורי באופן חד גם כן? תודה רבה זוהר

מומלץ לחזור למינון המקורי בהדרגה, כדאי לפנות לרופא המטפל כדי לקבל הנחיות.

מנהל פורום סכיזופרניה