אובדת עצות מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

09/11/2014 | 00:28 | מאת: יהודית

ערב טוב אמאשלי בת 85 נוטלת מידי יום כדור ללחץ דם. אליקויד לדילול דם. אמדיקור לסידור קצב הלב. היא חרדתית ודכאונית. שנים טופלה ב אסטו לפני כשנה ביקשה להחליף בגלל רעד גובר ומאז החלפנו כדורים למיניהם ולא צלח. לכן חזרה לאסטו 10 מג. וכמובן ואבן מידי יום שכבר לא ממש עוזר ולפני שבועיים החלה בסרווקאל xr בנוסף. והיא מתפתלת מכאבים במותניים בבטן.היא סובלת מאד מאד אנחנו מטוזזים על ידה כל היום לא רוצה לעשות כלום רק במיטה כל היום. מבקשת את עזרתעזרתכם .

אין אפשרות לתת יעוץ רפואי בלי בדיקה, כדאי לפנות לפסיכיאטר העוסק בפסיכוגריאטריה.

מנהל פורום סכיזופרניה