בקשת עיצות בנושא מחלת הסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/11/2014 | 22:38 | מאת: הילה

היכן ניתן להשיג פסיכולוגים המתמצאים במחלה לייעוץ עבור בחור בן 30 המבקש להפגש עם פסיכולוג? הבן נוהג לישון אחה"צ ערב ומידי פעם מתעורר אם אגרסיות שמתבטאות בבכי נואש וצעקות קולניות. מטופל ב זיפרקסיה + 30 טיפות הלידול . 15 ט בצהרים. 15 ט לפני שנת לילה.

05/11/2014 | 09:46 | מאת: שלמה

כל פסיכולוג קליני המטפל בהפרעות נפשיות יכול לעזור. אפשר באופן פרטי לחפש, אפשר דרך קופת חולים ואפשר בתחנה לבריאות הנפש של משרד הבריאות. בבריאות הנפש יש תור ממתינים והטיפול איננו מיידי.

פסיכולוגים מטפלים בכל הפרעה נפשית, כדאי לשאול את הפסיכולוג לפני הפגישה אם יש לו ניסיון בטיפול באנשים עם סכיזופרניה. אפשר לפנות למרפאות בריאות הנפש הפזורות בארץ, לקופת חולים או באופן פרטי.

מנהל פורום סכיזופרניה