נקבע שיש לי סכיזופרניה- אבל לפני כן היה לי תאונת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/10/2014 | 19:28 | מאת: יוסי

דרכים כ- 20 שנים לפני פרוץ הסכיזופרניה בהיותי בגיל 25 אירעה התאונה לערך. אז איבדתי הכרה וקיבלתי נכות של הפרעות פסיכונוירוטיות עקב תאונת דרכים וזעזוע מוח. זה היה בצבא. כשחליליתי בסכיזופרניה משרד הבטחון לא הכיר במחלה כנובעת מהתאונה בגלל חלוף הזמן. עכשיו לפעמים אני מרגיש עצמי עצבני מעל ומעבר, ואני לוקח תרופות. התרופות הם אביליפי נגד סכיזופרניה וציפרלקס נגד חרדות ופי טי אס די. האם במצבים קשים מותר לי להגביר קצת מינון באופן זמני? יש לציין שהיה לי רק אשפוז אחד בלבד בגלל סכיזופרניה מלפני כ- 20 שנים. היום אני כבן 60. אשמח לקבל המלצות.

אין אפשרות לתת המלצות על טיפול תרופתי ללא בדיקה, כדאי לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ איתו.

מנהל פורום סכיזופרניה