סכיזופרניה, אפשר לחיות רגיל

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/10/2014 | 14:39 | מאת: נאוה

בני, שטופל בזמן, ללא אישפוז, חי כיום על כדור במינון נמוך, וחי חיים נורמטיביים ונורמליים לחלוטין. תוך כדי המחלה, השלים בגרויות, סיים תואר ראשון וגם תואר שני, עובד בשתי עבודות, ואף התחתן. תלוי גם אם החולה נופל לידיו של פסיכיאטר טוב. כך שלא כל החולים נידונים לחיים השונים מחיי אדם בריא. המחלה פרצה בשנת 2005 והיום אנו כבר בסוף 2014 , והבן חי חיים נורמטיביים כמוני וכמו כל אדם בריא כבר שנים רבות.

28/10/2014 | 08:01 | מאת: הוד

איזה כיף לשמוע דבר כזה. הלוואי שגם אצלי זה יהיה ככה בעתיד. הבת של בת 13.5 אושפזה לפני חצי שנה . מאז היא פחות או יותר בסדר, הרבה גם לא בסדר אבל בכללי נראאה שיש אור בקצה המנהרה. כיף לשמוע שאפשר לחיות רגיל . זה הפחד הכי גדול של ההורים ...

מנהל פורום סכיזופרניה