רועד מפחד

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/10/2014 | 07:14 | מאת: בן

שלום לך אני נער בן 17 סובל שנים מפחדים וחרדות על המון דברים בהתחלה מדברים קטנים אחרי זה ניהיה לי פחד אולי אני פדופיל אולי אני פסיכופט ואני יעשה משהו למשפחה שלי הפחדים האלה עברו אפשר לומר ועכשיו יש לי עוד פחדים חדשים אני הולך ברחוב עובר ליד מישהו אני מדמיין שהוא רוצח אותי וכבר יומיים שבבוקר במהלך שינה אני שומע קול בתוך הראש ואז אני ישר פותח את העיניים אני ילד מאוד נבון וחכם אני הולך לבית הספר אני לומד אני מחייך הכל רק עכשיו אני מת מפחד שיש לי מחלה נפשית כזאת שאי אפשר לצאת ממנה אני פה רועד מפחד אני לא מפסיק לבכות בבקשה ממך מה אני יכול לעשות? והאם זה תסמינים של סכיזופרניה תודה רבה לך

אתה מתאר דברים מאוד קשים וכדאי לקבל עזרה בעיקר אם אתה סובל כל כך הרבה שנים. אי אפשר לדעת ממה אתה סובל בלי בדיקה, בקש מהוריך שיקבעו עבורך תור.

12/10/2014 | 11:21 | מאת: בן

אבל לפי דעתך זה נראה כמו סכיזופרניה כי אני מאוד לחוץ אני כל שניה בוכה בבקשה תרגיעי אותי

מנהל פורום סכיזופרניה