הורדת מינון לפונקס המשך לתגובתך

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/10/2014 | 19:09 | מאת: אודי

אני יודע שלכל אחד יש את המינון המתאים לו לפי מצבו אולם שאלתי היא האים יש אנשים ש150 מג עוזר להם הכוונה האים בכלל הלפונס במינון כזה משפיע מבחינת אפקט הכדור לאנשים מסויימים.

אם הפסיכוזה חלפה והטיפול ניתן למניעה בלבד יש אנשים שגם מינון של 150 מ"ג מספיק עבורה. במצב פסיכוטי חריף בדרך כלל זה לא מספיק.

09/10/2014 | 10:53 | מאת: אודי

אם אני כבר 5 שנים עם לפונקס. והרופא הורידה לי בהדרגה עד 225 לפונקס. ועוד חודש יורדים ל200 ולאחר כמה חודשים אם הרופא תראה שאני יציב במינון זה האם אוכל להוריד בבטחון את הכדור למניעת פירגון שנגרם לי במינון של315 ולא יהיה לי פירכוסים במינון של 200 וגם כדור לדופק ולהשאר רק עם הלפונקס???? תשובותיך מאדfעוזרות חי המגביל למה שהרופא שלי ממליצה. תודה נקאש

עם ההפחתה במינון העוצמה של רוב תופעות הלוואי יורדת ואפשר להפחית מינון ואפשר להגיע למצב שתקבל לפונקס בלבד אבל את ההפחתה יכול לעשות רק הרופא המטפל ותוך כדי מעקב.

מנהל פורום סכיזופרניה