ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/10/2014 | 12:38 | מאת: לילי

אושרה לבת שלי קיצבה של 100% נכות עד לסוף השנה. אציין שהיא היתה מאושפזת במחלקה פסיכיאטרית במשך חודשיים בנתיים הילדה בבית , בבית ספר רגיל. עדיין לוקחת כדורים לחרדה ודיכאון ונגד סכיזופרניה. אני רוצה לדעת מה עליי לעשות על מנת שאמשיך לקבל קיצבה גם בשנה הבאה מביטוח לאומי . יש לציין שאני מפסידה המון ימי עבודה בשביל להישאר איתה בבית וגם התרופות עולות המון כסף תודה

מספר חודשים לפני תום השנה את אמורה לקבל טפסים לועדה חוזרת ותתבקשי להביא איתך דוח רפואי מהפסיכיאטר לגבי המצב הנוכחי. המשך הקצבה תלוי במצב הילדה אז. נסי לפנות לעו"ס ולברר האם מגיעות לך זכויות נוספות על הקצבה כדי לעזור לך.

מנהל פורום סכיזופרניה