המחלה שלי אין לה ריפוי סכיזופרניה גזרה משמיים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/09/2014 | 12:57 | מאת: איתן קסיאל

אלוהים גזר עלי להיות חולה סכיזופרניה ופרנוייד באמת זה הגזרה שלי בידי שמיים על ידי בורא עולם תאמת המחלה הזאת אלוהים שלח לי אותה עלי והעניש אותי באמת תאמת אם נגזר עלי להיות חולה נפש אז ביום הכיפורים שאלוהים יגזור עלי ביום הדין הגדול מיתה בידי מוות בידי שמיים בשבילי השנה החדשה יחתם ביום הכיפורים וביום הדין בשמיים אני מזל דגים וזה הגורל שלי וקבע לי בורא עולם אלוהים מחלה שדינה מוות בידי שמיים הפיתרון הסופי לטיהור הגזע האנושי זה דעתי שחולי נפש צריכים למות ככה הנאצים צדקו באמת

30/09/2014 | 22:08 | מאת: ג'ק פרוסט

תהיה חזק איתן. לימים טובים ולנסיגות נפטון לגדי. שנה טובה.

29/11/2017 | 02:31 | מאת: שהם

לאקאן טיפל בסכיזופרניה! למה אתה אומר שאין ריפו? נסה טיפול בפסיכואנליזה (עדיף לאקאניאנית) ותיוושע!

מנהל פורום סכיזופרניה