ירידת מינון לפונקס

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/09/2014 | 09:50 | מאת: אודי

שאלתי היא התחלתי במינון 325 לפונקס ובפיקוח עשיתי ירידה ל225 מג היזה מינון אפשר להגיע בלפונקס הכי נמוך ועדיין יש השפעה בכדור זה והאים במינון נמוק ירד לי תופעות הלוואי שיש לי 2

המינון המומלץ אישי לכל מטופל ותלוי בהיסטורית המחלה שלו ובמצב הנוכחי כך שאי אפשר להמליץ על מינון מסויים.

02/10/2014 | 19:05 | מאת: אודי

תודה על תגובתך אני יודע שלכל מטופל מינון לפי מצבו אבל שאלתי היא האים יש אנשים שהשפעה של 150 לפונקס עוזרת להם הכוונה שהאים הכדור במינונים נמוכים אלו יש השפעה בכלל תודה מראש

מנהל פורום סכיזופרניה