כדורים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/09/2014 | 20:25 | מאת: א

שלום אני מאובחנת כחולה סכיזופרניה ונוטלת את הרספרידל פעם כן פעם לא קיממת זריקה רציתי לדעת מה הן תופעות הלוואי של הזריקה אחת התופעות שמפריעות לי זה העודף תאבון האם בזריקה גם התופעת הזאת קיימת

ריספרדל מכיל ריספרידון שמתפרק בכבד לפליפרידון שהוא החומר הפעיל. יש כדורים של החומר הפעיל פליפרידון בשם אינווגה וגם זריקה שניתנת פעם בחודש בשם קספליון. תופעות הלוואי דומות לאלו של ריספרדל. טיפול בזריקה עדיף כשקשה להקפיד לקחת תרופות באופן קבוע, זריקה גם פחות פוגעת בכבד וגורמת פחות לעליה במשקל.

מנהל פורום סכיזופרניה