תרופות אנטי פסיכוטיות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/09/2014 | 12:08 | מאת: avix

שלום לפני 6 שנים הובחנתי כסובל מסכיזופרניה . מאז אני לוקח סרוקוול באופן רצוף וללא הפסקות. בשנים הראשונות המינון נע סביב ה- 500 מיליגרם ובשנתיים האחרונות בעצת הרופא הוסכם על מינון 400. אני עדיין ממשיך לפגוש רופא אחת לחודש . ניתן לומר שכול התקופה הזאת תפקדתי די בסדר . כל הזמן האחרון עולות בי ספקות וטעיות לגבי הטיפול והאם אני עדיין צריך את המינון הגובה הזה . ביומים האחרונים החלטי לעשות הפסקה מהכדורים בידיעה שברגע שאני ירגיש שמשהו אינו תקין אני מיד חוזר לקחת אותם . אם זאת אני עדיין מאוד חושש מהשלכות חמורות . בנתיים אני מרגיש בסדר וההבדל היחיד הוא שאני מאוד ערני וצריך לישון פחות . הייתי חייב לשתף את זה כאן.

לא מומלץ לבצע שינוי בטיפול ללא התייעצות עם הרופא המטפל. אני ממליצה שתפנה לרופא ותשתף אותו. אם עברו מספר שנים מההתקף הפסיכוטי האחרון, ולא היו יותר מ-3 התקפים אפשר לשקול להפסיק טיפול אבל עדיף להפחית מינון בהדרגה ולא להפסיק בבת אחת.

11/09/2014 | 21:29 | מאת: avix

את זה הרופא הנחמד שלי בבית חולים שבו אני מטופל אף פעם לא סיפר לי.. בכל אופן בינתיים הפסקתי את ה" ניסוי" .

מנהל פורום סכיזופרניה