אימי מטופלת נגד סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/09/2014 | 23:48 | מאת: לי

בבית חולים טירת הכרמל כ 15 שנים. בשנה האחרונה החליפו לה 5 פעמים טיפול כי היא אחרי לקיחת הטרופות סובלת ממצב דמוי אפילפסיה , פירכוס מוזר כזה וחולשה מאוד חזקה , או כאבים חזקים באזור החזה . אנחנו לא יודעים מה לעשות , היא לא מתפקדת שנה שלמה בגלל המצב הזה . ( אין תסמינים של סכיזופרניה ). מה אפשר לעשות ? לוץ מרוםא בבית חולים מה האפשרויות שלנו ? האם יש מרפאות או בתי חולים שאפשר לבוא ליעוץ ?

אם היא מטופלת במרפאות חוץ בבית החולים ולא מצליחים לעזור לה אתם יכולים לבקש ישיבה של כל צוות המרפאה כדי לשקול שוב את הטיפול. היא יכולה לפנות לפסיכיאטר בקופת חולים או באופן פרטי ליעוץ נוסף.

מנהל פורום סכיזופרניה