שאלה שמעסיקה אותי הרבה בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/08/2014 | 17:34 | מאת: דותן

שלום ענת . אינני חולה סכיזופרניה אבל מה שכן אני סובל מOCD ולפני האבחון של הOCD מחרדות אקוטיות שבעקבותיהן שוחררתי מהצבא . יש כמה דברים שהסתרתי שצפים לי עכשיו ונורא מציקים לי ולא סיפרתי אותם לא לפסיכולוגית שאיתה אני בקשר מגיל קטן ולא לפסיכיאטר שאני מטופל אצלו . אני יכול להעיד על עצמי אחרי קריאה ברשת שיכול להיות שיש לי מחשבות שווא לפי איך שאתם תופסים את המציאות יש לי כוחות על שאין לאנשים אחרים ואני מרבה להקריב את עצמי למען עם ישראל אני נורמלי חי רגיל ההורים שלי די מציקים לי שאני מספר להם מה עובר עלי כגון שהייתה פעם ששמעתי קולות בראש בעוצמה חלשה הם טוענים שזו רק החרדה ואני לא מרגיש כך . מה זה יכול להיות ?

אין אפשרות לאבחן ללא בדיקה. המטפלים שלך מלווים אותך הרבה זמן ואמורים לעזור לך גם בדברים שמציקים לך וגם בהתמודדות עם ההורים וחשוב שתשתף אותם.

מנהל פורום סכיזופרניה