שאלה לגבי הפסקת תרופה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/08/2014 | 19:15 | מאת: ש

אם אדם מפסיק לקחת גאודון בהדרגתיות אחרי 3 שנים - מתי החלק הקשה של הגמילה? בהתחלה? או בסוף? או כל הזמן זה אותו סיפור? וזה משנה אם מעלים אביליפיי במקביל? (מבחינת תופעות לוואי של הגמילה/חזרה של המצב הפסיכוטי) תודה.

תסמיני גמילה בדרך כלל מופיעים בהתחלה וחולפים בהמשך. אביליפיי לא בהכרח ימנע תסמיני גמילה אם יהיו כאלו, במקרה שאחד מתסמיני הגמילה הוא אקטיזיה (אי שקט פנימי) הוא גם יכול להחמיר אותה. הוא כן אמור למנוע את החזרה של המצב הפסיכוטי.

מנהל פורום סכיזופרניה