עזרה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/08/2014 | 14:23 | מאת: שון

אני חולה סכיזופרניה הפסקתי לקחת את התרופות למשך חוש וחצי המצב בהתחלה היה נראה מבטיח קצת אחרי הדברים התחילו להישתבש יש לי עבודה מסודרת ועכשיו לא בטוח שימשיכו להעסיק אותי יש לי אולי צ'נס קטן לחזור .אני בבעיה האיתי אצל הפסיכיאטרית פני כשבועיים והיא נתנה לי לקחת תרופה אחרת ובמינון קטן סרקוול היא ביקשה שהחזור לפגישה כדי שתוכל לתת לי מרשם לא הגעתי ונגמרו לי הכדורים. אני רוצה לדעת אם יש משהו שיש לו לפחות עד יום ראשון

כאשר מפסיקים תרופות יש הרבה פעמים "ירח דבש של תרופות", תופעות הלוואי המציקות נעלמות וההשפעה האנטיפסיכוטית עדיין נשמרת וזה מבלבל כי מרגישים יותר טוב בלי תרופות. אסור לתת תרופות שלך לאדם אחר או לקחת תרופה שלא נרשמה לך. בפעם הבאה שזה קורה מומלץ לפנות למיון שם תוכל לקבל כדור (אם מדובר בתרופה נפוצה) או מרשם לסוף השבוע.

מנהל פורום סכיזופרניה