הפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

27/07/2014 | 17:21 | מאת: לילי

יצאתי בעבר עם גבר שיש לו הפרעת אישיות גבולית. הוא אדם אמיד מאד, והודה בפני שלפני שיצאנו הוא דאג לקבל עלי "תחקיר של חוקר פרטי" (תחקיר שעולה כמובן כסף רב). בדיעבד הסתבר לי שיש לו הפרעת אישיות גבולית. הקשר בינינו נפסק אך הוא "מסרב להרפות". מאחר והוא אמיד מאד, אין לו בעייה להוציא כספים רבים על חוקרים פרטיים שעוקבים אחרי. זה מציק לי מאד. מדוע הוא עושה זאת? הרי אנחנו לא בקשר. מדוע הוא זקוק לדעת כל דבר עלי?, כל פרט קטן?. הוא פוגע בפרטיות שלי בצורה קשה. אין לי עניין לפנות לרשויות החוק, אך אני רוצה לדעת אם יש דרך אפשרית לגרום לו להפסיק לחדור לפרטיות שלי.

אין דרך לאבחן אותו דרך התיאור שלך או לתת המלצות בלי להכיר את שניכם. אם הוא מטריד אותך כדאי שתגישי תלונה במשטרה או שתפני לבית המשפט ותבקשי צו הרחקה.

מנהל פורום סכיזופרניה