שאלה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/07/2014 | 19:27 | מאת: יניב

שלום אני בן 33 נוטל סוליאן 300 מ"ג ביום 100מ"ג בוקר ו200מ"ג ערב ואין לי תופעות לווי כלל גם לא עייפות מה זה אומר? האם התרופה עובדת בגוף או שלא? יש לציין שגם בתחילת הטיפול ללא תופעות לווי! תודה.

מינון אנטי פסיכוטי של סוליאן הוא 400-800 מ"ג. כטיפול מניעתי אפשר לתת מינון נמוך יותר. העובדה שאין לך תופעות לוואי לא אומרת שהתרופה לא עובדת, לרוב האנשים אין תופעות לוואי, הם פשוט לא אומרים כלום, רק מי שיש לו תופעות לוואי מתלונן.

מנהל פורום סכיזופרניה