משיחיות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/07/2014 | 22:13 | מאת: ארוכמן

אני רוצה להיות בן אדם נורמלי ופשוט, אבל כל הזמן יש לי בראש שאני צריך להביא גאולה לעולם. אני לוקח כדורים והולך לפסיכולוג ושום דבר לא עוזר. מה עושים???? כל הרופאים הפסיכיאטרים אמרו שמה שיש לי זה סכיזופרניה, אבל הפסיכולוג שלי אומר שאולי זה לא (לא היו לי הזיות ודברים שכאלה). אודה לך מאד אם תוכלי לעזור לי

17/07/2014 | 07:01 | מאת: אליאנה

תנסה סוליאן לוקח זמו אבל עובד

אין חובה שיהיו הזיות כדי לאבחן סכיזופרניה אבל אין אפשרות לאבחן ללא בדיקה. מחשבות על גאולה יכולות להתאים לכל מיני סוגים של מחשבות. אם אתה מוטרד מהמחשבות או שהן מפריעות לך לתפקד כנראה שהכדורים לא עוזרים לך מספיק וכדאי לפנות לרופא המטפל.

מנהל פורום סכיזופרניה