סכיזופרניה ומשכנתא

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

18/07/2014 | 11:48 | מאת: ilf

יתנו לסכיזופרן לקחת משכנתא? לפי מה שהבנתי, בודקים את הרקע של בן-אדם לפניכן. תודה.

לא ידוע לי שבהליך לקיחת משכנתא דורשים מידע רפואי על הלווים אבל אין הבדל בין מחלה גופנית למחלה נפשית, שתיהן יכולות לגרום לכך שאדם לא יוכל להתפרנס ולשלם את המשכנתא. הבנק מתעניין בעיקר בעדות לכך שיש להם עבודה קבועה שתשלם את המשכנתא וערבים שישלמו אם הוא יפסיק לעבוד. כל מי שלוקח משכנתא מחוייב לעשות ביטוח חיים כדי שאם ימות הביטוח ישלם את יתרת ההלוואה.

מנהל פורום סכיזופרניה