שאלה עקרונית..

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/07/2014 | 00:58 | מאת: אבי נקש

למה הלפונקס נותן עייפות וכבדות כ"כ חזקה ועוצמתית שפוגע לי בתיפקוד .? תודה

התרופה חוסמת את הקולטנים לאצטיל כולין והיסטמין שניהם נוירוטרנסמיטרים (מעבירים עצביים). חסימה שלהם יכולה לגרום לסדציה, עליה במשקל, עצירות, יובש בפה לחץ דם נמוך אורטוסטטי (בקימה) בהתאם למינון. בדרך כלל יש הסתגלות לתופעות האלו עם הזמן אבל לפעמים היא ממשיכה לגרום לעייפות.

15/07/2014 | 08:05 | מאת: אבי נקש

תודה על התגובה.. כעת: איך עליי להתמודד עם העייפות וכל הת. לואיי מהלפונקס ? תודה

מנהל פורום סכיזופרניה