שלום לכולם..

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/07/2014 | 06:46 | מאת: אייל

מעוניין .. וחייב לעשות קצת..כושר והתעמלות . יש לי עודף משקל והוסבר לי שבן אדם חייב לעשות כושר שהיא תורמת לאדם גם מבחינה נפשית . אני מחפש קבוצה שכזו ולא מצליח למצוא .. גר בבני ברק וביררתי בקופ"ח כללית לה אני שייך אך אין להם לגברים . אשמח לשמוע מקומות בהם אצליח להיעזר . תודה מראש .   תאמו תורצרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה

אפשר לפנות למתנ"ס בבני ברק ולברר אלו חוגים יש בו. אפשר לפנות דרך סל שיקום ל"תוכנית עמיתים" שעובדת עם מתנ"סים ומציעה הנחה בתשלום וליווי.

מנהל פורום סכיזופרניה