יעוץ

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/07/2014 | 09:23 | מאת: יואב

שלום אני בן 32 מאובחן בסכיזופרניה פרנואיד מטופל בסוליאן 100 מ"ג לאחר בדיקה גופנית כולל בדיקות דם (רופא משפחה) הכול יצא תקין אני מרגיש עייפות חולשה כבדות חוסר ריכוז לא ממוקד עצבות קלה חוסר מצב רוח חוסר מוטיבציה לעשות דברים בסיסיים יש לציין שאני גר לבד לא עובד יש לציין שכול זה היה עוד לפני טיפולים תרופתיים. מה זה יכול להיות? האם זה דיכאון? אם כן על איזה תרופה את ממליצה בנוסף לסוליאן במקרה זה? תודה.

סוליאן אינה תרופה סדטיבית במיוחד, בעיקר לא במינון נמוך כזה. קושי בריכוז, קושי ביוזמה, חוסר מוטיבציה יכולים להופיע כחלק ממחלת הסכיזופרניה, הטיפול בבעיות אלו הוא שיקומי. יתכן שאתה סובל מדיכאון, לשם כך עליך לפנות לבדיקה אצל הרופא המטפל ולהתייעץ איתו לגבי הטיפול המתאים.

מנהל פורום סכיזופרניה