איך זה הגיוני ?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/06/2014 | 19:16 | מאת: לי

יש לי תורשה קסדה של סכיזופרניה . אני סובלת מחרדות קשות ( לא מטופלות ) כ 3 שנים. עכשיו אני בהריון והחרדות כאילו שלא היו. אני יוצאת , מבלה , עושה קניות , בדיקות . לפני זה אפילו זבל לא יכולתי לזרוק בלי להיכנס להתקף . איך זה הגיוני ?

אם יש לך תורשה של סכיזופרניה זה לא אומר שתחלי, גם אם יש לך חרדות הן יכולות לנבוע מהפרעת חרדה ולא מסכיזופרניה. למה לא לקבל עזרה אם את סובלת? הורמונים משפיעים על המצב הנפשי, הם יכולים להשפיע לרעה, כמו לדוגמא לגרום לדיכאון אחרי לידה, הם גם יכולים להביא להשפעה טובה ולהוריד חרדה בהריון.

25/06/2014 | 10:04 | מאת: ח

כדורים ssri יכולים לדרדר למצב פסיכוטי , אני בקשר עם אנשים שיש להם תורשה וחלקם באמת חלו אחרי חצי שנה מתחילת הטיפול התרופתי . למה לי לקחת את הסיכון? אז אני אסבול קצת . חרדות אפילו לא קרובות בסבל שלהם למצבים פסיכוטיים. אתם לא באמת יודעים לטפל בחרדות . כל מי שאני מכירה וסובל מחרדות הכדורים לא עוזרים לו !

מנהל פורום סכיזופרניה