bl 1020

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/05/2014 | 11:03 | מאת: אפרת מאור

קראתי באינטרנט על התרופה bl 1020 האם היא משווקת איפה שהוא בעולם ואם לא האם יש תרופה שמכילה את אותו חומר של bl 1020 והאם יש עוד תרופה חדשה ללא תופעות לוואי ?

1020-BL היא תרופה המשלבת חסימה של דופמין והפעלה של GABA. במחקר אחד על כ-300 חולים בסכיזופרניה התרופה היתה שווה ביעילות ובתופעות הלוואי לריספרידון (ריספרדל) והראה שיפור מעט יותר גדול ביכולת הקוגניטיבית. ניסוי נוסף שהחל לא הראה את היעילות המצופה ולכן הופסק ע"י החברה ב-2013.

מנהל פורום סכיזופרניה