שלום ד''ר

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/04/2014 | 12:57 | מאת: אילן

אני בן 43 סובל מחרדה רבה מאד שמתבטאת בקושי לתקשר עם הסביבה ובצורך לברוח כל הזמן אני מטופל בקלופיקסול 10 מ''ג ו ברספידל 4 מ''ג , אני נוטל קלופיקסול כשבוע ושאלתי אם הכדור יכול להוריד את רמת החרדה כי ממש אין לי חיים אני פוחד לצאת מהבית

אם הסיבה לחרדה היא פסיכוזה תרופות אנטי פסיכוטיות הן טיפול הבחירה, התגובה לטיפול אישית ואי אפשר לדעת מי יגיב לאיזו תרופה. ללא קשר למצב פסיכוטי כל התרופות האנטי פסיכוטיות הן תרופות נוגדות חרדה חזקות וניתנות במקרים שבהן תרופות הרגעה אחרות לא עוזרות או שאין אפשרות לתת אותן לאורך זמן.

מנהל פורום סכיזופרניה