מה האבחנה שלי?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/03/2014 | 19:47 | מאת: אנונימית

שלום! הרופא הסביר לי שהמצב שלי מוגדר כהפרעה במצב הרוח שגורמת להפרעה בזיכרון. כשאני בדיכאון עמוק, אני מתחילה להיזכר במצבים שלא קרו, לרוב בעלי אופי טראגי (הייתי עדה לרצח, ניסו לרצוח אותי וכו'...) מדובר בדכאון מאוד עמוק, שכשלעצמו דורש התערבות מיידית (מצב דיכאוני שגורם לקהות רגשית, חוסר רגישות למזג אוויר קר, רעב, וכו' ומלווה בתחושת עייפות קיצונית ושינה מרובה). בין הדכאונות הופיעו הפראקטיביות, רגישות למתוק (אכילת מתוק גורמת ל"הי" מאוד חזק ואישונים מורחבים (כמו אצל אדם שמאוד נהנה), וכל זה, כמובן בהרגשה טובה עד מאוד. על איזו אבחנה מדובר?

יש מספר הפרעות במצב הרוח, אין אפשרות לדעת מה האבחנה ללא בדיקה. כדאי לשאול את הרופא לאיזו אבחנה בדיוק התכוון.

מנהל פורום סכיזופרניה