שלום . אני לא חולה אבל יש לי תורשה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/03/2014 | 12:37 | מאת: אנונימית

חזקה במשפחה . נמצאת בהריון ולקראת לידה . לפי מה שידוע לי סמים מהווים מצב סיכון להתפרצות המחלה . השאלה היא האם מותר לי להשתמש בגז צחוק , טשטוש ואפידורל ? ממה להזהר ואיך להתכונן ?

גז צחוק בדומה לחומרים הלוצינוגנים אחרים יכול לגרום לפסיכוזה. בטשטוש אפשר להשתמש במגוון חומרים, אם הכוונה לפטידין שהוא אופיואיד (נגזרת של אופיום), הוא אינו גורם לפסיכוזה. גם בהרדמה אפידוראלית אפשר להשתמש במספר חומרים, אם משתמשים באופיואידים אין סכנה.

מנהל פורום סכיזופרניה