מחשבות אובססיביות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/03/2014 | 15:43 | מאת: רוחה

שלום רב האם מחשבות אובססיביות נוטות להתעצם ולהתרחב במחשבה,איבחנו אצלי ocd אני נוטלת פאקסט כבר שנתיים אני מפחדת שאני לא בשלב הפודרום של סכיזופרניה והכדורים הללו יגרמו לי להתקפים פסיכוטיים בנאדם בעל מאפיינים ,התחלה של סכיופרניה אם הוא נוטל תרופות מקבוצת ssri אחרי כמה זמן יש לו התקף פסיכוטי

תרופות מקבוצת SSRI עלולות לגרום להחמרה מאנית או פסיכוטית במי שיש לו מחלה פסיכוטית או הפרעה דו-קוטבית (מאניה-דיפרסיה). בדרך כלל אם יש החמרה במצב הנפשי היא מופיעה בתחילת הטיפול ולא אחרי שנתיים.

מנהל פורום סכיזופרניה