מתי תופיע תרופה?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/03/2014 | 15:21 | מאת: ראובן

שלום שמי ראובן ואני רווק בן 45 ואני סיכזופכן פארנואיידי. ברוב מישורי החיים אני מתפקד היטב אולם לגבי עבודה וזוגיות אני מגלה נוקשות חששות וחוסר בטחון. שאלתי היא: האם עד 2035 אז אהיה בן 66 ימצאו תרופה באיכות טובה לסכיזופרנייה פארנואיידית? עלי לציין שאינ נוטל ריספירדל 3 מ"ג פעם אחת כל ערב.

פיתוח של תרופות חדשות לסכיזופרניה ומחקרים על סכיזופרניה כדי לגלות את הגורם למחלה ודרכים למנוע את הנזקים והסבל שהיא גורמת נעשה כל הזמן, גם אני מקווה שבקרוב ימצאו תרופות טובות שמטפלות בכל האספקטים של המחלה ועם מעט תופעות לוואי.

מנהל פורום סכיזופרניה