שמעית קולות בדימיון שיודעים שזה מחשבה גם נחשב לסכי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/03/2014 | 09:43 | מאת: נורית

שלום רב ד"ר ענת ובוקר טוב, אני סובלת המון שנים מחרדות ובפחדים בזמן האחרון הפחדים הם מתחלואה נפשית קראתי המון המון חומר על מחלת הסכיזופרניה ואני כל היום מדמיינת את התסמינים של המחלה שאלתי היא לפעמים אני חושבת למשל על משהו שמישהי אמרה לי בעבר ובמחשבה אני מזהה את הקול שלה וכל מיני מחשבות פנימיות של מה אני אגיד מה יגידו לי. אני מפחדת שזה לא שמיעת קולות למרות שאני יודעת שאני לבד ולא יכולה לשמוע אף אחד למה המחשבות מתגברות עליי. האם יש סוג של מחשבות שבנאדם חושב מה יגידו לו, מה הוא אמר לא שומע חושב.

יכולות להיות מחשבות חוזרות שמטרידות בנאדם, ויכולות להיות לכך סיבות רבות, כדי לדעת בדיוק במה מדובר יש לפנות לפסיכיאטר לבדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה