ויטמינים ומינרליים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/02/2014 | 17:36 | מאת: צחי

ד"ר אברם הופר פסיכיאטר עסק גם ברפואה האורתומולקולרית נפטר ב 2009 טיפל בחולי סכיזופרניה בויטמינים ומינרליים כמו ויטמיןb3 וויטמין c ובעוד ויטמינים מינרליים וחומצות למינהם וטען שתוצאות הטיפולים היו מוצלחים יותר מהרפואה הקונבנציונלית. זה שלא מטפלים היום בשיטת טיפול זאת לטענתו וטענת מספר רופאים בעלי שם עולמי בפסיכיאטריה הקונבנציונלית הוא משום שלא ניתן לרשום פטנטים על ויטמינים ומינרלים וזה משפיע על תעשיית הביליונים בשיווק תרופות פסיכיאטריות קונבנציונליות ולכן יותר מאשר הפסיכיאטריה מדעית היא כלכלית ופוליטית ורוב הרופאים הפסיכיאטרים פשוט לא מודעים לכך או לא מודעים מספיק שאלתי היא מה דעתך בנושא הרפואה האורתומולקולרית ? שלטענת ניתן להחליף את הטיפול בסכיזופרניה לטיפול אורתומולקולרי על סמך עשרות שנים של ניסיון מחקרי מדעי תודה

אין לי מידע על רפואה אורתומולקולרית, זוהי רפואה אלטרנטיבית שאינה נלמדת בבתי הספר לרפואה.

מנהל פורום סכיזופרניה