סיוע לאמא בת 98 חולת אלצהיימר

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

24/11/2015 | 20:01 | מאת: tally

שלום רב, אימי חולת אלצהיימר בשלב מתקדם ביותר מתגוררת בביתי עם מטפלות, מתקשה מאד בבליעה ובחודשים האחרונים סובלת מגודש מתמיד באף ובכל המערכת הנשימתית. כל הזמן מריירת. לרוב פולטת הפרשות צמיגיות בצבע לבן, שגורמים לה לרצות להקיא אבל לרוב מתקשה לעשות זאת. בנוסף, נראה שמחיצת האף של אימא עקומה מה שגורם לה קושי גדול בנשימה. ניסינו טיפול תרופתי ללא הועיל. האם אפשר להקל על אמא?

לטלי שלום כבר דיברנו פעם אם לא עלית על פיתרונות צרי איתי קשר דר גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי