שקרנות פטולוגית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/04/2015 | 15:15 | מאת: עדי

שלום רב, אני רוצה להתייעץ לגבי בעיה שיש לי במשפחה. אחותי היא שקרנית פתולוגית. היא אשה בוגרת שמגיל קטן משקרת, נוכלת, מרמה ופוגעת בכל אדם שנקלע לדרכה. הנושא מורכב מאוד ואנחנו מנסים מזה זמן רב למצוא מטפל ושיטת טיפול יעילה עבורה (היא מסכימה לטיפול). לצערי אחרי מספר פסיכולוגים וטיפול לא יעיל חזרנו שוב לנקודת ההתחלה. אני מאוד רוצה למצוא מישהו מיקצועי עם ניסיון בסוג הפרעה כזאת כדי שיוכל לטפל ולעזור לי ולמשפחתי. אשמח מאוד לעצתך, תודה.

הי עדי שומעת את הרצון הרב לעזור שלך ושל המשפחה. העניין הוא שבסופו של דבר, עם כל כאב הרב, אם אחותך אינה מספיק משתפת פעולה מאיזשהי סיבה אז קשה לעזור, אני לא יכולה להמליץ על גבי הפורום לגבי מטפל/ת ספיציפי מקווה שתמצאו לבסוף מישהו מתאים, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה