געגוע :)

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/10/2014 | 19:31 | מאת: ניצן

היי ליאת, מה שלומך? המטפלת שלי בחופשה, וכנראה שהצטרפתי לעדרי המתגעגעות :-) קשה לעבור מ-3 פעמים בשבוע, להמתנה של שבועיים.. היא כבר מאוד חסרה לי :) וזה קשה, אבל יש בזה גם משהו נעים.. לרצות נורא שכבר תחזור, שכבר תהיה לנו שוב שגרה בתוך אשכולות החגים שספגנו. מאוד מתגעגעת.. קצת בא לי לשכב שם על הבטן ולחבק את המיטה הצרה והטובה הזאת שלה. :-) מאוד אוהבת אותה.. מקוה שהיא נהנית שם בחו"ל. נראה ליש בחו"ל. צריך להחזיק עד שני בארבע.. ואוטוטו כבר סוף השבוע ויהיה יותר קל.. מקוה שאת בטוב, שנה טובה :) (כל עוד הגיוני עוד לאחל) ניצן

היי ניצן שלומי טוב תודה :) יש משהו נעים ומשמח בגעגוע ובידיעה שלך שהיא חוזרת, אולי זה טיבו של געגוע נעים למול כזה שבו יודעים שזה שאנחנו מתגעגעים אליו אינו חוזר... עוד מעט כבר יום שני! ליאת

26/10/2014 | 18:40 | מאת: ניצן

שכחתי שהשבוע הזזנו את המועד ליום שלישי, וככל שיום שלישי מתקרב, ומרגע שאני יודעת שהיא כבר כאן בארץ, ההמתנה נעשית מאוד מאוד קשה. אני מתה כבר לבוא אליה! מתה כבר! :-) אני כל כך רוצה לבקש חיבוק, ובטוחה ששוב לא יהיה לי אומץ. ולא בטוחה איך אתנהג, וחוששת להתרגש כל כך עד שאתנהג כמו ילדה קטנה, או להתרגש כל כך עד שאשתתק, אתכנס פנימה ואעשה עצובה במקום לשמוח. לפעמים הדברים האלה מתהפכים לי.. אני כל כך רוצה כבר לראות אותה! אוף.. קשה.. :-(-: טוב לשמוע ממך :) (הגעגועים מתערבבים לי ;-) ניצן

מנהל פורום פסיכותרפיה