ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/10/2014 | 21:04 | מאת: מיכ

כתבתי באיזה פורם כתיבה יוצרת..בשמי האמיתי ללא שם משפחה, נבהלתי כשהתגובה הייתה כאילו אני משוררת..כך התייחסו אליי..ובכלל נבהלתי לחשוף...עכשיו אני בוכה לא יכולה לעצור...בפורם של אודי ריק כי הוא נסע והמטפלת שמה קצת גבולות וככה החלטתי שבכלל לא אצור איתה קשר בין פגישות אחרי שבהסכם שלנו אני כן יכולה אבל...קשה לי......סתם בוכה ובוכה אוין מי שישמע...עצוב :(

היי מיכ לפעמים גם קשה לחשוף אבל באותה המידה זה משחרר ומרגש. אולי זה בכי של גם וגם? את מוזמנת לכתוב פה, מבינה שאת אומרת שלא קל לך כל "הקטיעות" ברצף איתך אבל תנסי לזכור לפחות ברציו שכולם חוזרים ובעצם- נשארים, ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה