קשיים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/07/2014 | 19:35 | מאת: ליה

פתאום הפסיקו לי את העבודה אני לא יודעת אם פטרו אותי או לא,כל העול של הבית עלי, הורי קשישים ועד שהם מבינים משהו זה עולה לי בעצבים רבים,אחי לא מדבר איתי לא טוב לא רע הוא מספר לי סיפורים כל הזמן. עולה לי בבריאות.אני כל כך מעוצבנת. או מדוכאת, עבודה מוסיפה לי המון, אני שוכחת את כל החרה שיש לי בחיים, לפחות אם מפטרים שיודיעו, הבוס כל הזמן משחק לי משחקים הוא בעצמו נכה נפש, חבל שלא סגרו אותו במוסד פסיכיאטרי. הוא כל הזמן מכה, משבש,מדכא,בועל,עוקץ. הבעיה שהוא בן אדם , הוא נכה צהל.ליאת מה דעתך?

היי ליה, קשה להיות תחת עומסים כאלו ובודאי קשה להרגיש אי ודאות לגבי העבודה.גם אם הבוס הוא בעייתי עדיין מגיעה לך תשובה לגבי הפיטורין אם כן או לא, תנסי לחשוב איך את עומדת על כך שתקבלי אותה.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה