אני גם מאוד לבד

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/04/2014 | 13:01 | מאת: נוגה

בס"ד לאף אחד בעולם לא אכפת ממני בכלל. לא במשפחה אין לי חברות. אני לא יודעת איך אני ישרוד הלאה. רוווקה מעל 30 ולא מוצאת ת'זיווג

היי נוגה, בשורה אחת לא ארוכה הכנסת כ"כ הרבה "אין" ובדידות שאת מרגישה כחובקת כל...ובכל זאת ואולי דווקא בשל השורה הקצרה הורגש כאב גדול. חלק ממה שכתבת לא תלוי בך, אלא בגורל/מזל או העדרו אבל חלק ממה שתיארת כן תלוי בך, היכולת לנסות למצוא את החברים, את אלו שכן איכפת להם ועוד. האם את מנסה לחשוב איך אפשר לשנות את מה שכן תלוי בך? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה