דאגה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/04/2013 | 19:39 | מאת: דור

כל הזמן מודאגת. ללא סיבה מוצדקת.. הבן זוג שלי חזר וזה מרגיע ופתאום אני נתקפת בבת אחת בדאגה שאני לא מבינה ממה היא ומעיקה עלי ולא נותנת לי לנוח.. שוב זה קורה בשעות שאני לא פיזית בטיפול.. קופצות לי תמונות לעיניים. המטפלת שלי אומרת שזה פלאשים או פלאשבקים ולימדה אותי כמה טכניקות להרגיע את זה. עכשיו זה לא עובד.. למה גם כשהוא חזר אני עדיין מרגישה לבד כל כך.. חג שמח ליאת.. ותודה

היי דור, יש איזו בדידות פנימית שלפעמים בעצם אף אחד לא יכול להכנס אליה ולהרגיש אותה גם אם נמצאים סביבך... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה