Strep gr B חיובי ויחסי מין

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

15/12/2016 | 13:19 | מאת: Strep gr B חיובי

שלום, נמצא לי Strep gr B חיובי (מצאו לי אותו פעם כבר לפני כמה שנים). יש לי מספר שאלות: 1. האם עליי ליטול אנטיביוטיקה כרגע (אם אני לא בהיריון)? 2. האם נדבקים ממנו דרך יחסי מין? 3. האם מותר לי לקיים יחסי מין עם קונדום בזמן שאני נושאת את החיידק? אני מאוד לחוצה ומבולבלת. אשמח אם תענה לי על כל השאלות לפי הסדר. תודה.

שלום, לא ברור לי איפה מצאו. בכל מקרה בחלק מהמקרים אין צורך כלל בטיפול ובחלק כן. נא פני לרופא השולח. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה