איחור קיצוני במחזור ללא הריון

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/05/2016 | 00:00 | מאת: טליה

הפסקתי ליטול גלולות למניעת הריון (במטרה להכנס להריון). מאז המחזור האחרון עברו 3 חודשים,(!!!) ומאז לא קיבלתי מחזור נוסף (ואני לא בהריון). כבר מס' שבועות אני מרגישה כאבי מחזור פה ושם, אבל אין כלום באופק... מה אני יכולה לעשות בכדי לזרז את המחזור? והאם זה מעיד על בעיות פוריות?

שלום טליה, העדר ווסת מסמן בעיה גם בביוץ. מציע להתחיל בבדיקה הורמונלית מלאה, אך יש צורך גם באולטראסאונד של השחלות ושל חלל הרחם, ולאחר איסוף הממצאים, להתקדם לכיוון טיפול מתאים. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה