מחזור לא סדיר מגיל 30 ודימום מופחת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

08/02/2016 | 19:23 | מאת: א

שלום רב, כל השנים המחזור שלי היה סדיר וכל 28 יום במדויק קיבלתי מחזור שארך 7 ימים. בשנה וחצי האחרונות מאז שחגגתי 30 (היום כבר 31) שמתי לב לשינויים הבאים: - המחזור התארך מ 28 ל 30 ולפעמים 32 יום - כמות הדימום בזמן הוסת הופחתה משמעותית מדימום מלא שהיה אורך שבוע שלם, לוסת שאורכת 4 ימים : יומיים של דימום מלא ויומיים של דימום קל מאוד - כשבוע וחצי לפני הופעת הוסת עצמה, מתחיל לי דימום קל (טיפות) בצבע חום כמה דברים נוספים שאולי כדאי לציין: - אני לא נוטלת גלולות מאז שהכל התחיל, אני מרגישה כאב בנרתיק במהלך קיום יחסי מין - עשיתי בדיקת פאפ וקולופוסקופיה ולא נמצאה בעיה - ב 3-4 השנים האחרונות סבלתי באופן כרוני מדלקות שתן, למרות שבחודשים האחרונים נראה שהדלקות עברו אני מאוד מודאגת בעיקר כי אני ובן זוגי מתכננים הריון בחודשים הקרובים וחוששת שקיימת בעיה כלשהי שטרם אובחנה. אשמח לחוות דעתך. תודה

שלום, מכל מה שכתבת, החשובים שדורשים בירור הם הדימום שמקדים את הווסת והכאבים ביחסי מין. כל השאר- סבירים ואפשריים. יתכן שישנה בעיה חדשה או כזו שכעת באה לידי ביטוי וכדאי לבדוק. ממליץ להיכנס לקישור הבא לראות אם יש משהו שמתאים למה שכתבת להלן http://www.mygynec.com/#!/ca9k בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה