להתחיל ליטול גלולות בטרם הגיע מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

29/09/2015 | 19:30 | מאת: רונית

שלום רב. קיבלתי מחזור ב 15.9 אחרי שאני ובעלי משתמשים רק בקונדום. הייתי אמורה להתחיל שימוש בגלולות במחזור הבא שאמור להתרחש בערך ב 15.10 אלא שאני צריכה להיות בחופשה בלתי מתוכננת ביום זה... ואני לא רוצה לקבל.... במידה ואתחיל לקחת את הגלולות (זואלי) היום או מחר 2 חבילות ברצף האם אוכל לא לחשוש מדימום? אני מבינה שלא אהיה מוגנת מהריון בשבועיים הראשונים ולכן נשתמש גם בקונדום. אך המטרה כרגע היא להימנע מדימום... תודה רבה על תשובתכם המהירה רונית

שלום רונית, עדיף ליטול פרוגסטרון ברצף. יש צורך במירשם רופא. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה