בהריון

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

04/03/2015 | 21:25 | מאת: לילך

שלום! אני בהריון בשבוע 30 ברוך השם. ויש לי בטן ממש קטנה יחסית לשבוע הזה. הבטן שלי נראית מתאימה לחודש חמישי ממש קטנה. האם זה בסדר? האם זה מצביע על בעיה בעובר חלילה? ואני גם לא מבינה איך בסקירה אמרו לי שהעובר שלי גדול? איך זה יכול להיות עם בטן כל כך קטנה? יש לי הערכת משקל רק בעוד שבועים. תודה מראש!

שלום לילך, את צודקת, כי יתכן שהעובר קטן לגיל ההריון. זו אפשרות אם כי לא בהכרח. לכן, ממליץ לבדוק זאת כעת, ולא בעוד שבועיים. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה