חסוי

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

03/03/2015 | 18:51 | מאת: מושה

לפני מספר חודשים הייתי בסיטאוציה אינטימית עם בחורה בת 38 התחככתי בה בחלק האחורי ללא חדירה ושפכתי לה בגב מיד קמנו למקלחת ביד אחד היא החזיקה את הטוש ושפכה מים על החלק האחורי וביד השניה היא ניגבה את הזרע ביחד עם שטף המים לאחר כדקה היא שטפה את איבר מינה עם הטוש שאלתי האם ייתכן שנשאר טיפה זרע ובזה שהיא שיפשה למטה אולי נכנס טיפת זרע האם יכולה להיכנס להיריון ממצב כזה ????

שלום, לא ניראה שיש סיכוי להריון לפי התיאור שבשאלה. בברכה, ד"ר שרון

03/03/2015 | 23:06 | מאת: מושה

תודה רבה ד"ר שרון שאלה נוספת האם זרע שנשאר קצת ביד לאחר שהוא נשטף ברובו יש לו אפקטיביות באם הוא נכנס לנרתיק האישה ע"י אצבעות שלה ? או שזה מחייב שהזרע יושפרץ בפנים כדי שאישה תיכנס להיריון ?

מנהל פורום בריאות האישה