שינוי במחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

24/01/2015 | 16:43 | מאת: נועה

שלום אני בת 40 ילדתי לפני כ5 חודשים, טרם הלידה מחזור הוסת מאוד סדיר כל 28 יום. מאז חזרת הוסת,לאחר הלידה לפני כשלושה חודשים בערך, שמתי לב כי מחזורי הוסת הינם של 21 יום וגם כן מאוד סדירים. האם זה טיבעי שזה קורה? האם זה מעיד על בעיה... בשל גילי המופלג? האם זה אמור להשתנות? לחזור ל28 יום? האם יש סיבה לדאגה או צורך לפנות לבדיקה בנושא? לציין כי ההריון היה טיבעי וכן מעולם לא היו לי בעיות גניקולוגיות. תודה

נועה שלום, קיצור האינטרבל בין הווסתות אופייני לגילך, מה שלא היה לפני ההריון. אין בעיה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה