הפרשות חומות לאחר וסת ארוכה חד פעמית

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/01/2015 | 11:09 | מאת: נטלי

שלום ד"ר יקר, כתבתי לך שהחודש באופן חריג הופיע אצלי וסת ארוכה שנמשכה 11 ימים. הוסת הסתיימה. והיום שמתי לב שיש קצת קצת הפרשות חומות מה זה? האם זה אמור להדאיג? כתבת לי שזה תסמין ללחץ- החיים שלי בהחלט מלאי לחץ מאז שפתחתי עסק.. חשוב לי לציין שאני בריאה בדר"כ, בת 28. ולא כל כך פעילה מבחינה מינית

שלום נטלי, זה עדיין יכול להיות קשור בזה, אך יחד עם זאת, אין זה מין הנמנע, לבדוק בכל זאת, שאין בעיה אחרת כמו פוליפ. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה