הכנת הגוף לקבלת וסת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/11/2014 | 16:56 | מאת: לולה

שלום רב, אני סובלת מאנדומטריוזיס ובמשך שנים לא קיבלתי וסת עקב לקיחת גלולות ברצף. אני רוצה להפסיקן כדי לנסות להרות אבל זכורים לי כאבים חזקים לפני ובזמן הוסת. האם יש דרכים להקל על הכאבים? תודה

שלום לולה, הדרכים הן ליטול "נגד כאבים". לא ברור עד כמה תהיה "כואבת" הווסת. בכל מקרה ממליץ מאד לבצע בדיקה לשם הערכה של מצב האנדומטריוזיס אצלך, וזה חשוב לשם המעקב עד לכניסתך להריון ואחרי הלידה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה