פרומילוט נור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

26/10/2014 | 20:41 | מאת: דנה

אני בת 23. יש לי אמנוריאה משנית. לקחתי 3 ימים פרומילוט נור בוקר וערב בסה"כ 6 כדורים ועליתי מיום שישי 4.700 ק"ג במשקל - בא לי למות!!! האם להפסיק עם הפרומילוט נור? האם זה מספיק 3 ימים? כי עד עכשיו לקחתי 6 כדורים. מדוע הפרומילוט נור גרם לי ב-3 ימים לעלייה של 4.700 ק"ג? אני לא יכולה לסבול את העלייה הזאת!!! האם זה בלתי הפיך העלייה במשקל מהפרומילוט נור?

שלום דנה, זו עליה חריגה, אינני מכיר אותך ואת כלל המקרה שלך, ולכן, מציע להפנות את השאלה לרופא שמטפל בך. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה